Ut i den stora världen

Fyra brev dimper ner i min brevlåda. Kallelse till EEG, hjärnröntgen, blodprovtagning och tid hos en ny läkare på min öppenvårdsmottagning, eftersom den förre läkaren jag hade inte är kvar där. Själv känner jag mig mest så ful att jag aldrig mer vill gå utanför dörren. Efter bytet av p-stav har min kropp uppenbarligen tyckt att "hormoner - det är jobbigt", och därmed straffat mig med finnar och supertorr hud samtidigt. För att inte tala om att jag är så tjock att inga av mina kläder längre passar.

Men jag tvingar mig ut, med tårar i ögonen lyckas jag ta mig till psykologen och kommer därifrån med en känsla av att hela besöket var meningslöst, förutom att jag hade fått betala även om jag inte hade gått dit. Ingenting sades som jag inte redan visste, och jag orkade inte ens bry mig om att svara på det mesta han frågade. Meningslöshet och tomhet är tydligen nyckelorden, så jag dövar smärtan med att åka in till stan, tänkte egentligen köpa rosa nagellack, men kommer istället hem med ett par stövlar. Helt oplanerat, helt onödigt, men 199 kr för att dämpa ångesten i några minuter är ett billigt pris att betala.

Kanske mina stövlar kan övertala mig om att jag är tillräckligt snygg för att få gå ut och slänga soporna idag.

/Charlyene - lat och ful

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Vingklippt

Du är en fin människa!

Du skriver alltid saker till mej som får mej att må lite bättre.

Jag hoppas dina stövlar får dej att må lite bättre. Annars kanske det är värt att ge ett rosa nagellack ett försök. Ibland får faktiskt grejer en att må bättre. Även om det aldrig botar en fårn allt, så får tex ett par stövlar i all fall en att känna sej lite fin.

2008-10-23 @ 12:48:14
URL: http://trasigt.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Till Vingklippt:Tack! Du är fin människa du med, you know. Stövlarna får mig nog att känna mig lite fin ett tag. Det är sant att materiella ting inte är allt, men de lättar upp saker lite en grå dag.

2008-10-23 @ 13:43:22
URL: http://charlyene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0