Tillägg

Så, nu är min förmåga till orgasm också borta. En liten sak kan tyckas; det kan tyckas att det är något jag borde vara villig att offra för att må bättre. Men nej, så är inte fallet. Jag hävdar ihärdigt min rätt till sexuell njutning, och för mig innefattar det att kunna få orgasm. Det är en viktig del av mitt liv, och jag vill ha kvar den.

So shoot me, Mr. Doctor - but I won't be taking your drugs. Inte för att jag någonsin kommer att berätta det för herr Doktorn, med tanke på hur han betedde sig mot mig när jag ställde mig negativt inställd till fler antidepp.

Det känns allt mer som att vården inte riktigt vet vad de skall göra med mig, och att de därför slänger saker på mig i hopp om att jag bara skall tacka och ta emot. Men varför skall jag vara så jävla tacksam? Om jag hade haft halsfluss, skulle jag då vara tacksam över att jag får antibiotika? I don't think so. Det borde vara en självklarhet att en får den vård som är bäst anpassad till ens sjukdom. Borde vara, men är inte...

/Charlyene - mitt hopp minskar alltmer

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Fjärilen

Jag ville lämna en lika smart kommentar som ditt inlägg var men jag är svarslös. Mitt i prick är allt jag får ur mig. :)

2008-11-18 @ 15:28:13
URL: http://psykfallet.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Till Fjärilen:Tack!

2008-11-18 @ 17:10:28
URL: http://charlyene.blogg.se/
Postat av: Linlin

Been there... Har haft noll lust i månader, tills i helgen när det liksom bara släppte.

2008-11-18 @ 22:01:37
URL: http://bokstavsbarnsomvuxen.blogspot.com
Postat av: Charlyene

Till Linlin:För mig finns lusten, viljan, fortfarande kvar. Men inte förmågan. Och det är jäkligt irriterande...Men jag är glad att det släppte för dig!

2008-11-19 @ 08:49:44
URL: http://charlyene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0