Det svåraste målet

Det svåraste målet (som i mat, alltså inte någon fånig sportreferens här) måste vara frukosten. Eftersom jag sover oregelbundet blir även frukosttiden oregelbunden. Jag klarar inte av att äta för mycket, men inte heller för lite för då blir jag hungrig med en gång igen.

Och frågan är vad man skall äta? Det måste vara något som inte tar lång tid, jag har oftast inte gott om tid på morgonen då jag har en vana att försova mig. Microvärmd gröt är helt okej. Bröd med smör och vatten funkar. Helst ska inget behöva tillagas och helst skall måltiden innehålla apelsinjuice. Annars inga större krav. Jag är inte kräsen.

Jag är oftast hungrig när jag vaknar. Ändå är det så jävla svårt att äta något inom en timme efter att jag har tagit mig ur sängens varma ombonad. Kanske är det för att pillren jag tar för att sova ofta sitter kvar när jag vaknar morgonen efter. Kanske är det för att jag INTE (upprepar: INTE, INTE, INTE) är någon morgonmänniska.

Jag vill kunna sluta med mat. Mat är jobbigt, jag önskar att jag kunde lägga ner skiten helt. Jag orkar inte. Men det är väl en omöjlighet, I guess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0