Ett uppbrott utan avslut

Jag vet inte vad jag skall göra. Theralen må ta bort ångest, men det hjälper inte mot sorg. Och jag är ledsen, jävligt ledsen. Ledsen över att Mannen inte känner samma för mig som jag för honom. Ledsen över att inte kunna prata med honom - de senaste veckorna har vi knappt ens hörts, han ignorerar mina sms och skickar inga egna. Nu vet jag också att han har haft en del kontakt med sitt ex, mamman till hans son. Förut har han beskrivit henne som en avskyvärd person, någon som han inte vill prata med, någon som är som död för honom. Nu skickar de vänliga meddelanden till varandra. Och jag står här och vet ingenting, förstår ingenting. Han har aldrig ens vågat säga att det är slut, men det är klart att jag förstår att det är över. För hur skall vi kunna fortsätta efter detta?

Jag önskar bara att han hade varit lite mer rak i ryggen, att han hade sagt som det var till mig, eller sagt något överhuvudtaget. Allt jag har fått under de senaste veckorna är ett mess som förklarade att han inte mår bra, och att det är därför som han inte hör av sig. Ett enda jävla mess, är det vad jag får? Och nu ignorerar han mig igen.

Jag vet inte vad jag skall göra. Helst av allt vill jag prata med honom, för jag förstår inte vad som händer. Men hur pratar man med någon som ignorerar en?

/Charlyene - inte glad idag

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: bravedave

shit - jobbigt

2008-08-09 @ 21:13:54
URL: http://www.bravepeople.se
Postat av: Charlyene

Till bravedave:



Jo, lite faktiskt. :-(

2008-08-10 @ 10:59:46
URL: http://charlyene.blogg.se/
Postat av: Pipi

Känner med dig! Är i någon liknande situation själv just nu. Hatar´t!

2008-08-16 @ 13:21:59
URL: http://plasticine.blogs.se
Postat av: Charlyene

Till Pipi:



Tack. Det suger som fan. Men jag fick ju mitt avslut tillslut...

2008-08-16 @ 13:51:24
URL: http://charlyene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0