Inte att förglömma...

...har Soc nu gett mig avslag på min ansökan om socialbidrag (för andra gången i rad). De tycker att eftersom jag har lånat pengar av mina föräldrar tidigare skall jag kunna göra det igen. Och Soc själva ger inte lån till människor som har "alternativ inkomst" under så kort tid som det rör sig om för mig.

So... I'm fucked! Någon som har 5280 kr att skänka/låna mig???

/Charlyene - totalt körd

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en fortsatt bra dag :D

2008-07-28 @ 15:06:34
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: Milla

Om jag hade pengar så skulle jag gärna skänka dig de, tyvärr har jag inte det. Sjukt dåligt ändå att det bara avslår din ansökan tom. för andra gången i rad! Ja visst är det jobbigt med kommentarer som, vilken mascara gillar du? Vinn heta bikinis, man blir ju galen. Och att människorna som skriver detta kan ju inte ha någon inblick över bloggen, ex min. De enda det har i kommentar är vinn skönhetsprylar när de ser att man är i kampen mellan att leva och dö.

2008-07-28 @ 17:56:45
URL: http://doden.blogg.se/
Postat av: I STILL BITE

Tyvärr har jag inte så mycket pengar att skänka, men jag kan inte låta bli att uppröras över soc. & deras 'sparka på de som redan ligger'-attityd. Har en bekant som fått lån av föräldrar insatt på kontot & detta betraktade soc. som inkomst, därav inget socialbidrag.



Jag vet såklart att det inte bara är soc. fel, utan beror på en massa beslutsfattare ovan dem också, men fuck it, näågon gång måste ju någonting förändras & jag blir om möjligt ÄNNU argare när jag tänker på att de som sitter allra högst upp inte verkar ha någon aning om hur det fungerar för vanligt folk. Hade lätt skänkt dig pengarna om jag haft dem, men fram till dess får jag visa mitt stöd genom att ventilera lite ilska här, samt passa på att hoppas att du får lite tur gällande ekonomin framöver & att det inte drar ner dig ännu mer. =S

2008-07-28 @ 20:51:08
URL: http://istillbite.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Till Milla:

Den värsta kommentaren jag har fått angående smink, är förmodligen en som löd ungefär "var med i min tävling och du kan vinna ett hemmaspa-kit som gör dig garanterad lugn". Tänk om det hade varit så enkelt...

2008-07-29 @ 10:19:44
URL: http://charlyene.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Till I STILL BITE!



Klart som fan att det är makthavares fel. Eftersom fler och fler antingen får vänta aplänge på sjukskrivning eller får ett kallt avslag, speciellt när det gäller psykiska sjukdomar, så söker sig fler till Soc. Som inte har råd att ta emot dem.



Men tack för stödet. Det är skönt att veta att någon annan är arg å mina vägnar.

2008-07-29 @ 10:21:54
URL: http://charlyene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0