De små sakerna i livet...

Efter en vecka av kaossömn och vändande på dygnet har jag äntligen fått tag i lite sömnpiller. Tyvärr är de lite knepiga, dessa små vita saker. För ibland fungerar de med en gång, andra gånger efter ett par timmar, och tredje gånger inte alls. Och det är svårt att veta när de olika fungerandena skall ske.

Så jag tog ett igår, och tänkte att jag stannar uppe tills jag blir lite lagom lullig. Fast jag blev aldrig lullig. Förrän jag gick och lade mig två timmar senare och hela världen snurrade. Så jag kräktes (twice) och fick sedan sova på soffan, för där snurrade det inte lika mycket som i sängen.

*suck*

Well, well. Klockan fyra imorse vaknade jag av solvärme och mardrömmar, så jag gick in i sängen och lade mig. Och lyckades somna om i ett par timmar innan lukten av banan strömmade in i mitt rum vid halv nio. Jag vet inte varifrån den kommer eller om den ens är äkta. Det kan lika gärna vara en hallis som har trängt in i min näsa.

Så jag har iaf lyckats att vända hyfsat rätt på dygnet igen. Alltid något att vara glad över.

/Charlyene - som dricker kaffe i den 27-gradiga solen

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer
Postat av: Vingklippt

Tack! Du får mej, som vanligt, att må lite bättre.

2008-07-27 @ 12:26:29
URL: http://trasigt.blogg.se/
Postat av: psykiatrin.blogg.se

Hej :) Vad är det för piller du har fått.. de verkar lite konstiga om du ska kräkas av dem :/

Förresten så håller vi på och säger vad vi tycker om polisen på

psykiatrisidan, man kan skriva hur man blivit bemött, bra eller dåligt..

har du haft någon kontakt med dom? kolla in å skriv va? :) massa kramissar

/psykos

2008-07-27 @ 12:56:21
URL: http://psykiatrin.blogg.se/
Postat av: linnéa

Oj, vad är det för piller? Låter ju inte så bra :/ Var rädd om dig!

2008-07-27 @ 19:37:41
URL: http://flyfranallt.blogg.se/
Postat av: I STILL BITE

Vad var det för tabletter? En del kan man ju bli typ immun mot om man tagit dem för mycket, iaf typ Imovane & så, kan ju vara därför de bara fungerar ibland, men såklart också bero på annat. Fuck i alla fall när det är så, och när man kräks av skiten... det suger. Hoppas sömnproblemen löser sig.

2008-07-28 @ 06:03:48
URL: http://istillbite.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Imovane är ondskan på jorden. Jag ska egentligen inte ta dessa jäkla piller, för de ger mig hallisar och ångest. Men jag var så desperat efter sömn att jag struntade i det. Men eftersom jag inte känner när de börjar verka, så tog det för lång tid för mig att gå och lägga mig. Så då mådde jag illa istället... Men jag somnade iaf.

2008-07-28 @ 11:24:29
URL: http://charlyene.blogg.se/
Postat av: I STILL BITE

För mig fungerar Imovane förvisso, men i kombination med Propavan har de gett mig hallisar, så jag hoppas att du hittar någonting annat för jag vet vad de kan ställa till med. Tyvärr tar man bara det man får tag i när det är som värst. =S

2008-07-28 @ 13:06:08
URL: http://istillbite.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Imovande fungerar för mig ibland. Synd bara att man inte vet när de fungerar och inte. Hade stilnoct förut, de fungerade bra tills jag hade tagit dem så mycket att de slutade funka. Jävla skit att man inte kan sova utan piller.

2008-07-28 @ 14:39:51
URL: http://charlyene.blogg.se/
Postat av: I STILL BITE

Ang. Stil, hur mycket behövde du för att kunna sova & hur lång tid före tog du dem? De fungerar bara för sömnproblem, eller är det även som lugnande?

2008-07-28 @ 21:09:54
URL: http://istillbite.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Till I STILL BITE:



Well. Jag tar 7.5 mg Imovane, och det tar ca två timmar innan jag somnar. Jag vet att det står 30 minuter i bipacksedeln, men de ljuger. Problemet är att det finns en form av gräns runt två timmar. Går jag och lägger mig för tidigt så blir jag rastlös av dessa små, vita piller. Stannar jag uppe för länge och sedan försöker sova så mår jag illa. Det blir som en balansgång.



Sedan kan man iofs ta ett piller och stanna uppe och vara hög hela natten, det har hänt det med.



Stilnoct:en tror jag var 10 mg. Och när de fungerade, så somnade jag efter ca 20 minuter. så det var bara att ta ett, röka och sedan gå och lägga sig. Tyvärr skall man inte äta dem i mer än fyra veckor. Jag höll på i nästan ett halvår. Inte undra på att de inte fungerade i slutet.

2008-07-29 @ 10:36:28
URL: http://charlyene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0