Hetsätning

Jag måste sluta hetsäta. Det kostar massor med pengar, det får mig att gå upp i vikt, och min kropp mår inte alls bra av det.

Igår tryckte jag i mig massor av rostade mackor, godis, kakor, glass - you name it. Halv tre inatt vaknade jag av att jag hade så ont i magen att jag knappt kunde andas. Jag gick upp, drack vatten, spydde, drack mer vatten, spydde igen. Det tog tre timmar innan smärtan i min mage hade gått över såpass att jag kunde somna om.

Frågan är bara hur jag skall lyckas? Jag vet varför jag hetsäter, det är för att försöka fylla min inre tomhet. Min psykolog säger att jag måste lära mig att känslor inte är något som måste trängas undan eller ageras ut, utan att de bara är. Men jag STÅR INTE UT med tomheten. Och det finns inga piller som hjälper mot tomhetskänslor.

Dessutom är jag rädd för att bara byta ett självskadebeteende mot ett annat, så som jag gjorde när jag slutade skära mig själv och istället började hetsäta. Fast å andra sidan, jag kanske kan byta det mot något som är mindre kostsamt.

Någon som har några tips?

/Charlyene - rådlös

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0