Ångest

Ångest, ångest, ångest!

Den har legat och lurat i min mage sedan jag vaknade, men nu står den i full blom. Varför har du ångest? frågar säkert någon. Inget skäl alls. Förutom alla de gamla vanliga: ekonomin, Mannen, blablabla. Inget som förklarar varför den attackerade mig just nu och sparkade mig i magen. Generaliserat ångestsyndrom. Emotionellt instabil personlighetsstörning. Jag är ett psykfall helt enkelt, och ångesten kommer och går. Nu kom den tydligen, och jag ligger i fosterställning på golvet med en handduk under huvudet och kan inte ens gråta.

Jag vill inte ta Theralen. Theralen gör mig hungrig och smått manisk. Men jag har inget annat att ta till. Så två rosa piller slinker ner i min mage med hjälp av kaffe.

Och så har ännu en dag börjat.

/Charlyene - nämnde jag ångest?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Bantarbritta

Ja, det var därför jag fastnade för den. Och främst för att det inte är någon svältkur, man får ändå äta så mycket man vill. Men det här är som jag skriver bara övergående, sen kör jag på med GI och lågkolhydratkost plus motion. Jag måste bara komma igång. ;)

2008-08-19 @ 10:27:08
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Till bantarbritta:



Det låter som en bra idé. Lycka till!

2008-08-19 @ 13:11:22
URL: http://charlyene.blogg.se/
Postat av: mana

kan du inte få andra tabletter utskrivna då? fan, du skall ju inte behöva gå omkring med den där jävla ångesten. jag vet inte riktigt vad jag skall skriva, vet ju att ingenting hjälper, men ändå vill jag visa att det finns folk som läser och bryr sig (ja, jag bryr mig fastän jag inte känner dig).

2008-08-19 @ 14:31:22
URL: http://manamonroe.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Till mana:



De vägrar skriva ut något som innehåller benzo till mig. Av rädsla för att jag skall bli beroende. Det är en ny policy som landstinget i Västa Götaland har. Så jag får bara piller som inte fungerar, eller som bara fungerar i början.



Så jag är fast i ångesten.



Men tack för att du bryr dig och skriver!

2008-08-19 @ 18:56:48
URL: http://charlyene.blogg.se/
Postat av: Maritha

Man kan ju undra om det verkligen är bättre att ha sådan ångest..?

2008-08-19 @ 20:24:55
URL: http://maritha.blogg.se/
Postat av: Charlyene

Till maritha:



Troligtvis inte. Men jag kan inte göra ett sak åt skiten. Lite terapi för att lära mig att hantera saker hade varit bra, tack!

2008-08-20 @ 09:45:34
URL: http://charlyene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0