Way 2 go, motherf*****s

Läser DN idag. Ett antal skribenter har nu hetsat upp sig över förslaget att homosexuella par skall kunna få gifta sig. De skriver att det är "ett biologiskt faktum att homoäktenskap är fel". Naturligtvis hånskrattar jag. Deras argument är inget annat än ett resultat av en skev människosyn. Speciellt när de skriver att barn har rätt till både en biologisk pappa och en biologisk mamma, och att detta inte kan ske inom ett homoäktenskap då en tredje part av annat kön alltid måste finnas för att reproduktion skall kunna uppstå.

Det finns så mycket att säga om detta att jag troligtvis aldrig skulle få plats med det i en blogg, men låt mig påpeka ett par saker:

° Äktenskap är inte i första hand till för att skapa barn. Detta är en ytterst gammalmodig syn
° Även om barn tillkommer i äktenskap är det i ca 10% av fallen inte den som tror att han är fadern som är det biologiskt sett. Otrohet förekommer även bland kvinnor, även om vissa vill förneka det.
° I flera äktenskap finns barn som inte har tillkommit i det äktenskapet, där den man som uppfostrar barnen inte är den biologiske fadern.
° Detta leder till, enligt författarna, att dessa äktenskap är felaktiga, då äktenskap skall vara monogama och endast innehålla biologiska barn.
° Därmed borde vi också förbjuda adoption, eller???

Visst bör man se till barnets bästa, eftersom barn är den svagare parten. Självklart skall man se till att barn har det bra. Men det gäller oavsett vilka deras föräldrar är. Denna hetero- och parnorm är absurd. Vem lever med en partner hela sitt liv i Sverige idag? Vem är inte medveten om att äktenskap kraschar och skilsmässor förekommer? Fälldin & Co anser alltså att ensamstående mödrar och fäder inte är "bra föräldrar", oavsett varför de är ensamstående. Samma sak gäller par som adopterar, eller de nya familjekonstruktioner som uppenbarligen existerar med plastmammor, plastpappor och inte minst plastsyskon.

Kontentan är: INGA FAMILJER ÄR BRA FAMILJER OM DE INTE ÄR MONOGAMA, HETEROSEXUELLA PARRELATIONER MED BIOLOGISKA BARN!!! Adoptera och du är en dålig förälder. Skilj dig och skaffa ny familj och du är en dålig förälder. Bli änka eller änkeman med barn och du är en dålig förälder. Är det så ni menar??? Eller är det helt enkelt så att ni har något emot homosexuella?????!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0