Sammanfattning...

...av vad som har hänt sedan jag sist tog mig orken att skriva här (jag vet att jag är usel, har bara inte känt för att socialisera mig med min dator på sistone).

1) Matilda är fortfarande gravid och när hon kom till alkis-MVC konstaterade de snabbt att hon inte är alkis. Nervsammanbrotten fortsätter dock. *flin*

2) Var och såg Dropkick Murphys, vilket var underhållande, spännande och irriterande. Trädgår'n är inte alls en bra lokal och det var massor av fulla människor där som stötte i och på mig, Matilda och Frugan. Matilda slogs för min skull, vilket roade mig oerhört.

3) Igår skulle jag och Frugan sola i Slottskogen. Det gick dock inget vidare, det var på tok för fuktigt så man svettades hela fucking jävla tiden. Istället drog vi till en fik och hittade världens mest underbara uteservering med en touch av Italien. Så nu är jag totalt kär i stället. Synd bara att deras blåbärs-iste inte är veganskt.

4) Läsandet går trögt, har inte riktigt ro till det. Sakta men säkert tar jag mig dock igenom "Det rena landet" som handlar om svensk historieskrivning.

And that's pretty much it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0