MVC equals fun?

Idag var min gravida väninna Matilda på mödravården för första gången sedan hon säkert visste att hon var på smällen. Det var underhållande. Hon ses nu som alkis och har blivit skickad till en speciell MVC för mödrar som kan få alkoholskadade barn. Barnmorskor är verkligen muppar hela bunten!!!

Frugan berättade för mig och jag höll på att fnissa ihjäl mig. Imorgon skall jag och Matilda träffas så att jag kan få höra detaljerna. Jag börjar äntligen bli lite friskare...

Kommentarer
Postat av: Linda Morge

Men herre guuud! Du måste skämta?
Tycker du verkligen att man ska utsätta ett oskyldigt barn för risken att födas som ett alkolskadat offer, och allt vad detta innebär för resten av livet? Tycker du det är lika OK att mata bäbisar med vin ur nappflaska också? Det är nämligen inte lika skadligt som att utsätta ett outvecklat foster för detta.
Tänk på alla vitala organ som ska utvecklas och som då blir hämmat på grund av upprepade berusningar.
Och lägg till den skadliga förlossningsrutinen TIDIG AVNAVLING, som fortfarande så gott som alla barn som föds i sverige blir utsatta för. De förlorar då upp till 50% av sin totala blodvolym. Och om barnet är svagt redan från början, som alkoholskadade barn är, så blir det med stor sannorlikhet hjärnblödningar med bestående hjärnskador som följd.
Jag kan hålla med om att barnmorskan är en mupp om hon inte upplyst din väninna om att barnen navlas av omedelbart och att den blodfyllda moderkakan sen skickas till stamcellsforskningen. Fortfarande är rutinen sådan att föräldrarna inte får upplysning om detta förrän barnet redan är fött och avnavlat och klart. Besök min blogg där jag skriver om detta,och se till så att både Matilda och mupp-barnmorskan också få min bloggadress om de inte känner till de här riskerna, vilket de säkerligen inte gör.

2007-07-08 @ 22:21:06
URL: http://blogg.afronbladet.se/15613/
Postat av: Charlyene

Till Linda Morge:
Du är verkligen en idiot! Du dömer ut min vän utan att veta om hon verkligen dricker alkohol eller ej! Dra åt helvete, du har inte en aning om vad du snackar om.

2007-07-18 @ 02:14:10
URL: http://charlyene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0