Tonight

För det första: Jag gillar inte att vara full. Det slutar oftast med att man mår illa... Eller gör konstiga saker. :-)

För det andra: Människor blir alltid så förvånade när jag säger att jag inte gillar penetrationssex. Som om de tror att det är den enda sortens sex som finns... Är det så? Är penetrationssex den enda sortens "riktiga sex"?

För det tredje: Varför är alla som jag träffa deprimerade? Vart jag än vänder mig finns det människor som är deprimerade, har panikångest osv...

Detta är kontentan av kvällen på Kelly's: Jag är full, mest av allt vill jag sova, jag hatar människor och mest av allt hatar jag män som stöter på mig. Jag har noll social kompetens.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vaddå, kan man ha sex utan att penetrera? :P Shit, fick mig en tankeställare där. Fast å andra sidan, det är så mitt sexliv ser ut nu för tiden. Jag borde veta...

2007-01-14 @ 19:16:45
Postat av: slampan

Nej, jag vet. Det är surt, alltid surt, när människor förväntar sig något av en och särskilt vad gäller saker där man skiljer sig från mängden, det normativa.

Det är ju egentligen inte så konstigt att penetrering är standard och normativt; de flesta är hetero och de flesta har de där trista biologiska likheterna. (även fast jag inte är ett fán av biologism så finns det fysiska bemärkelser som inte går att blunda för)

Det enda man kan göra när man skiljer sig på ett sådant sätt är att stå på sig, ju. Det gör jag. Det funkar.

Ps. Kellys i Gbg också? Fan det har jag missat. Ds.

2007-01-17 @ 23:51:31
URL: http://slampan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0